De Monsterkamer

Wit en recycled: doe de Cocoon quiz en win

Cocoon wordt geproduceerd uit 100% post-consumer FSC® Recycled gecertificeerde vezels. Dit brede assortiment kwaliteitspapier heeft een hoge witheid en een uitstekende bedrukbaarheid, waardoor tekst en beeld telkens weer haarscherp en levendig worden weergegeven.

De Eco-calculator
Door te kiezen voor Cocoon wordt de impact op het milieu aanzienlijk verminderd. Bereken zelf hoeveel je kan besparen door te kiezen voor Cocoon in plaats van papier op basis van nieuwe vezels met de Eco-calculator

De Eco-Calculator meet voor een welbepaald drukwerk op welke vlakken recycled papier beter is voor het milieu. Heel precies worden de besparingen weergegeven voor water, CO² en broeikasgassen, energie, hout en afval, en dit in vergelijking met een non-recycled papier.

De Cocoon quiz
Speel mee met de duurzame quiz van Cocoon en win een van deze prijzen:

  • 1 romantisch weekend voor 2 in Frankrijk met een verblijf in hotel Ile de France (Château-Thierry), een bezoek aan de Champagne-kelder Pannier voor een diner met kaarslicht en Champagne-proeverij, en een rondleiding in de Greenfield-fabriek.
  • 10 elektrische fietsen. Met dit ecologische geschenk kan je gaan werken of shoppen zonder CO2 uit te stoten. Natuurlijk is je auto ruilen voor een fiets een geweldige manier om in vorm te blijven.
  • 44 bioverwenmanden. Deze stijlvolle houten mand is gevuld met biologische verrassingen zoals Franse wijn, chocolade en siroop.

Meer informatie: www.wit-en-recycled.com