De Monsterkamer

Uitnodiging Discover breakfast

L. van Heek Textiles is al meer dan 150 jaar actief als industrieel toeleverancier van exclusieve weefsels. Wereldwijd worden onze textiele omslagmaterialen gebruikt voor het verfraaien en verduurzamen van o.a. boekomslagen en luxe verpakkingen.
Winter & Company staat voor 120 jaar ‘culture in covering’; ontwikkeling en levering van innovatieve bandmaterialen van de hoogste kwaliteit.

Samen nodigen zij je graag uit voor discover breakfast. Kom lekker ontbijten en ontdek alle mogelijkheden van creatief toepasbare materialen. Zij bieden je daarbij hun uitgebreide know how aan en laten je de volle omvang van hun materialen en een unieke selectie van afgewerkte artikelen zien. Lijkt het je leuk om bij dit ontbijt aanwezig te zijn? Inschrijven kan via: www.winter-company.com/discover.

Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen!

Datum: 17 april 2012

Tijd: 09.00 – 12.00 uur

Locatie: Westergasterras, Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, (pal naast de oude ronde gashouder)

Trendwatcher van het jaar 2009 Adjiedj Bakas is een veelgevraagd spreker op congressen, strategie-sessies en andere oploopjes. Hij is innovatief en altijd positief, zelfs in deze tijden van economische teruggang. Adjiedj Bakas geldt als een boeiende, prikkelende, visionaire, humoristische en inspirerende spreker. In zijn lezing om 10.00 uur koppelt hij informatie over trends en de toekomst aan entertainment. Het thema van deze lezing zal zijn: de ontdigitalisering. Bakas stelt “Papier komt terug”.

Tijd lezing: 10.00 uur