De Monsterkamer

The Conqueror typographic games

De nieuwste campagne van Conqueror is een uitdaging voor alle creatievelingen over de hele wereld. Doel van deze creativiteitsrace; goud in de wacht slepen en een tripje naar Londen voor de Olympische Spelen!

Om de eerste trede van het erepodium te kunnen beklimmen en een ticket naar de Olympische Spelen van 2012 in Londen in de wacht te slepen, wordt ontwerpers gevraagd een typografische affiche over het thema sport te maken.

De spelen zijn 1 november 2011 van start gegaan en lopen tot 30 april 2012. Uiteraard dient de affiche ontworpen te worden op één van de fraaie papiersoorten uit het Conqueror assortiment. De winnaar van de gouden medaille krijgt een plaats voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen toegekend en de vijf zilveren medailles krijgen een paar Nike ID schoenen. Alle affiches, samen met de affiches van de zeven bronzen medaille winnaars, zullen in een internationaal designblad komen te staan. Een exacte omschrijving van de spelregels zijn te vinden op de website: www.conqueror.com/typographicgames.

Wil je meer weten over deze campagne of Conqueror?
Bel dan met 0488 – 47 47 18 of stuur een email naar papieradvies@antalis.nl.