De Monsterkamer

SYNAPS® synthetisch papier

De productie van SYNAPS® synthetisch papier

SYNAPS® is onlangs als nieuwe productrange toegevoegd aan het assortiment specialiteiten van Proost en Brandt. SYNAPS is een hoogkwalitatief synthetisch papier.

SYNAPS is gebaseerd op een aangepast polyestersubstraat en onderscheidt zich duidelijk van bestaande concurrerende synthetische papieren vanwege zijn zeer hoge kwaliteit en gemak van bedrukbaarheid. SYNAPS is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten voor verschillende druktechnieken. SYNAPS OM is in offset bedrukbaar met standaard offsetinkten. Bovendien zorgt de snelle droging voor de kortere doorlooptijden waar drukkerijen naar streven. Omdat er geen speciale inktsoorten vereist zijn, kan het materiaal vlot op alle bestaande offsetdrukpersen worden gebruikt.

SYNAPS XM kan geprint worden op de meeste digitale drukpersen, printers en copiers, die met droge toner werken. SYNAPS is bovendien compatibel met UV-inkjetprinters.
SYNAPS is door Agfa ontwikkeld op basis van een innovatief en gepatenteerd productieproces. Speciale coatings zorgen niet alleen voor een unieke bedrukbaarheid maar bieden tevens de kenmerkende eigenschappen van een luxe papier.
SYNAPS is verkrijgbaar in verschillende gramgewichten en is geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Door zijn hoge weerstand tegen water, scheuren en UV-licht kan het zelfs in veeleisende buitenomgevingen worden gebruikt.
Meer info? Zie www.proost.nl