De Monsterkamer

Zwinderen. 800 jaar tussen veen en zand. studio Sanne Dijkstra

Sanne Dijkstra kwam naar De Monsterkamer om papier, een covermateriaal en een drukker te zoeken voor het boek Zwinderen. 800 jaar tussen veen en zand.

Zwinderen bestaat ruim 800 jaar. Reden voor de Werkgroep Monumenten van Historische Vereniging Klenckerheugte om een boek over de geschiedenis te maken. In het 344 pagina’s tellende werk wordt de geschiedenis van Zwinderen vanaf het jaar 1217 behandeld, het jaar van het eerste archiefstuk waarin Zwinderen genoemd wordt. Het dorp is klein, maar kent een rijke geschiedenis. Die geschiedenis is volgens de werkgroep grotendeels bepaald door de bijzondere ligging van het dorp, namelijk de ligging tussen veen en zand, zoals de titel weergeeft.

  Sanne Dijkstra kwam naar De Monsterkamer om papier, een covermateriaal en een drukker te zoeken voor het boek Zwinderen. Sanne Dijkstra kwam naar De Monsterkamer om papier, een covermateriaal en een drukker te zoeken voor het boek Zwinderen.

Sanne Dijkstra kwam naar De Monsterkamer om papier, een covermateriaal en een drukker te zoeken voor het boek Zwinderen.

Sanne Dijkstra kwam naar De Monsterkamer om papier, een covermateriaal en een drukker te zoeken voor het boek Zwinderen.

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →