De Monsterkamer

Wandler lookbook. Wandler

Joanna Radomska en Anne van den Boogert kwamen naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het lookbook van Wandler.

Met een duidelijke functie en vorm, toont Wandler een onderscheidende esthetiek: elegant met onverwachte maten en een dynamisch kleurgebruik. Elke tas en schoen belichaamt moderne vrouwelijkheid en is een weerspiegeling van de ontwerper – zoals ze is en wie ze wil zijn. Wandler streeft naar oprechte kwaliteit, elk ontwerp is handgemaakt in Italië. In 2017 lanceerde Elza Wandler haar gelijknamige accessoire label Wandler. Ze is geboren en getogen in het zuiden van Nederland en werkt en woont momenteel in Amsterdam. Wandler presenteert zes collecties per jaar.

Joanna Radomska en Anne van den Boogert kwamen naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het lookbook van Wandler. Joanna Radomska en Anne van den Boogert kwamen naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het lookbook van Wandler. Joanna Radomska en Anne van den Boogert kwamen naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het lookbook van Wandler. Joanna Radomska en Anne van den Boogert kwamen naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het lookbook van Wandler.

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →