De Monsterkamer

Visitekaartjes EVA architecten. Romijn Design

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bob van Kordelaar van Romijn Design  kwam om papier uit te zoeken voor een speciaal visitekaartje.

EVA en de monsterkamer
Het klinkt als een eng sprookje…
…maar dat was het zeker niet! Voor onze nieuwe klant EVA architecten kregen we de opdracht om samen hun nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Ze waren op zoek naar een bijzondere stijl. Dit kan bereikt worden door verschillende druktechnieken maar zeker ook door speciaal papier. Tegenwoordig kun je bijna alles online bestellen, maar papier dat moet je voelen! En dus gingen we op zoek naar papiermonsters. Lees verder

De visitekaartjes van EVA architecten zijn de halve wereld al over geweest voordat ze ook maar uitgedeeld waren.
Na papiermonsters te hebben ontvangen van uit verschillende landen hebben we samen met EVA architecten gekozen voor een papiersoort uit Japan. Een papiersoort met liefde en vakmanschap gemaakt. Met een mooie textuur voor het juiste gevoel. Door het toepassen van zeefdruk en laserstansen is het een visitekaartje met karakter geworden. De ontdekkingstocht naar speciale technieken en papier maakte dit project een feest om aan te werken.

Ook zo’n mooi visitekaartje bemachtigen? Plaats een opdracht bij EVA architecten en heel misschien krijg je er wel één. Ze vinden het eigenlijk zonde om uit te delen!”

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


← Vorige
Volgende →