De Monsterkamer

#Streetlogic. Jeroen Arians

Jeroen Arians kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor #Streetlogic.

We leven in een strikt georganiseerde samenleving, maar de straat is van iedereen. Of juist van niemand. Jeroen Arians legt in zijn serie #Streetlogic vast hoe de openbare ruimte wordt geclaimd door de mensen die er hun alledaagse voorwerpen in achterlaten. Zonder het te weten zijn zij de makers van tijdelijke spektakels van perfecte schoonheid. Soms onwerkelijk, soms absurd of ronduit geestig. Het moment is voorbij zodra de ophaaldienst zijn ronde komt doen of een geïnteresseerde de spullen meeneemt.

Jeroen Arians kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor #Streetlogic. Hij legt vast hoe de openbare ruimte wordt geclaimd.

Arians zoekt in zijn werk naar een balans tussen het theatrale en het realistische. Hij fotografeert situaties die hij op straat aantreft. Arians neemt de alledaagse omgeving niet voor vanzelfsprekend aan. De Rotterdamse fotograaf gaat in onze strikt georganiseerde samenleving op zoek naar situaties die hij als onwerkelijk, absurd of soms ronduit geestig ervaart. Door de objecten die hij op locatie aantreft te documenteren, benadrukt Arians de schoonheid van toeval en het surreële. Zijn foto’s tonen hoe een selectie van alledaagse voorwerpen kan veranderen in een tijdelijk spektakel van perfecte schoonheid.

Jeroen Arians kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor #Streetlogic. Hij legt vast hoe de openbare ruimte wordt geclaimd. Jeroen Arians kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor #Streetlogic. Hij legt vast hoe de openbare ruimte wordt geclaimd. Jeroen Arians kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor #Streetlogic. Hij legt vast hoe de openbare ruimte wordt geclaimd.

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →