De Monsterkamer

Spel Zorg & Dwang. Marleen Verhulst

Marleen Verhulst kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor Spel Zorg en Dwang.

Begin 2020 is de Wet Zorg & Dwang officieel van kracht: vernieuwde wetgeving rond onvrijwillige zorg. Dat betekent voor zorginstellingen met bijv. dementerende ouderen, of instellingen voor mensen met een verstandelijke handicap dat er veel verandert in de benadering van de cliënt. ‘Nee, tenzij’ is het belangrijkste uitgangspunt t.a.v. onvrijwillige zorg.

Op de werkvloer is de benodigde kennis er vaak niet. Daarom heeft Jij & Jouw Team een spel ontwikkeld waarmee je heel praktijkgericht met de wet- en regelgeving vertrouwd raakt. Het spel bestaat uit een ‘speelveld’, twee kaartensets, houten fiches en een notitieblok.

Jij & Jouw Team geeft trainingen aan verzorgenden en verpleegkundigen ter bevordering van kennis, kunde en samenwerking rond protocollen en regelgeving.

Marleen Verhulst kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor Spel Zorg en Dwang. Marleen Verhulst kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor Spel Zorg en Dwang. Marleen Verhulst kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor Spel Zorg en Dwang.

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →