De Monsterkamer

Share screen. Graduation Catalogue 2020 ArtEZ Arnhem

Franziska Froebe en Joost Vullings kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Share screen. Graduation Catalogue 2020 ArtEZ Arnhem.

Share Screen, de afstudeercatalogus 2020 van Grafisch Ontwerp Arnhem, is een fotografische documentatie van een afstudeerperiode die, vanwege de eerste lockdown tijdens de COVID-19 pandemie, voornamelijk plaatsvond binnen de vier muren van ieders thuis. Waarin stopcontacten, kamerplanten, printers, en eettafels samen dezelfde ruimte moesten delen, en elke werkbespreking plaatsvond tegen de achtergrond van iemands slaap- woon-, of studentenkamer. Waardoor met elke videobelsessie, we niet alleen elkaars werk, maar ook elkaars persoonlijke ruimte op onze keukentafel gepresenteerd kregen.
De foto’s en screenshots van deze werk atmosfeer worden afgewisseld met het afstudeerwerk van de studenten, gepresenteerd, zoals al die maanden, voor hun webcam.

Franziska Froebe en Joost Vullings kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Share screen. Graduation Catalogue 2020 ArtEZ Arnhem

Franziska Froebe en Joost Vullings kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Share screen. Graduation Catalogue 2020 ArtEZ Arnhem Franziska Froebe en Joost Vullings kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Share screen. Graduation Catalogue 2020 ArtEZ Arnhem Franziska Froebe en Joost Vullings kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Share screen. Graduation Catalogue 2020 ArtEZ Arnhem Franziska Froebe en Joost Vullings kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Share screen. Graduation Catalogue 2020 ArtEZ Arnhem

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →