De Monsterkamer

Oehoe! een magische reis langs dieren in het LUMC. Ankie Stoutjesdijk

Ankie Stoutjesdijk kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het kinderkunstdoeboek, Oehoe! Een magische reis langs dieren in het LUMC.

Oehoe! Een magische reis langs dieren in het LUMC, een kinderkunstdoeboek, een route door het ziekenhuis langs 14 werken van de kunstcollectie in het LUMC. Op drie verschillende niveaus worden lezers uitgenodigd tot kijken en nadenken over het werk en voorzien van informatie over de maker. Op elke spread is iets te doen, te voelen, te raden en te leren. Zo is dit boek aantrekkelijk en toegankelijk – en daarmee de kunstcollectie van het LUMC – voor oud, jong en jonger.

Ankie Stoutjesdijk kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek, Oehoe! Een magische reis langs dieren in het LUMC. Ankie Stoutjesdijk kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek, Oehoe! Een magische reis langs dieren in het LUMC. Ankie Stoutjesdijk kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek, Oehoe! Een magische reis langs dieren in het LUMC.Ankie Stoutjesdijk kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek, Oehoe! Een magische reis langs dieren in het LUMC.

Kijk voor de andere brochures van Ankie Stoutjesdijk bij het project hierna:

Ankie Stoutjesdijk kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek, Oehoe! Een magische reis langs dieren in het LUMC.


← Vorige
Volgende →