De Monsterkamer

Het nieuwbouw handboek. Marije Duijn, Studio Yellow Block

Marije van Duijn kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het Nieuwbouw Handboek.

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er veel op je af. Tijdens de bouw van de woning en het inrichtingsproces moeten er in korte tijd allerlei beslissingen worden genomen.

Waar moet je beginnen als je zoveel verschillende keuzes moet maken? Hoeveel stopcontacten zijn er nodig en waar moeten de plafondlichtpunten komen? Laat je de badkamer en keuken via de projectleverancier of casco opleveren? En hoe zorg je voor sfeer en gezelligheid in een woning die nog geen ziel heeft? Dit Nieuwbouw Handboek maakt het inrichtingsproces voor een nieuwbouwwoning meer inzichtelijk en biedt hulp bij het maken van belangrijke keuzes. In 10 stappen wordt de lezer op een interactieve manier begeleid in het bouwproces. Elke stap wordt afgesloten met een checklist. Daarnaast kun je binnenkijken bij verschillende nieuwbouwbewoners en krijg je tips over het creëren van een persoonlijk en duurzaam interieur.

Marije van Duijn kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het Nieuwbouw Handboek. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt ... Marije van Duijn kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het Nieuwbouw Handboek. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt ... Marije van Duijn kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het Nieuwbouw Handboek. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt ... Marije van Duijn kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het Nieuwbouw Handboek. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt ...


← Vorige
Volgende →