De Monsterkamer

MEET BOB, Jasper Doest

Mariola López Mariño van Lopezlab Amsterdam en fotograaf Jasper Doest kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek MEET BOB.

MEET BOB is een uniek fotoboek van fotograaf Jasper Doest dat door middel van beelden een intiem liefdesverhaal over mededogen en empathie ontvouwt. Meer specifiek over hoe twee individuen die van elkaar afhankelijk zijn, een flamingo genaamd Bob en zijn redder Odette, een positieve verandering teweegbrengen door toekomstige generaties op te leiden. Tegelijkertijd biedt het boek de mogelijkheid om Bob en Odette te helpen bij hun missie, aangezien alle netto-opbrengsten van ‘MEET BOB’ worden gedoneerd aan natuurbehoud en onderwijs in het Caribisch gebied.

Mariola López Mariño van Lopezlab Amsterdam en fotograaf Jasper Doest kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek MEET BOB. Mariola López Mariño van Lopezlab Amsterdam en fotograaf Jasper Doest kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek MEET BOB. Mariola López Mariño van Lopezlab Amsterdam en fotograaf Jasper Doest kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek MEET BOB. Mariola López Mariño van Lopezlab Amsterdam en fotograaf Jasper Doest kwamen naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek MEET BOB.


← Vorige
Volgende →