De Monsterkamer

Green Trend Report 2020-2021. Floramedia

Judith Klute van Floramedia kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het Green Trend Report 2020-2021. De omslag is gemaakt met Gmund Bio Cycle Chlorophyll–Blattgrün papier met gras uit de Beierse weiden in Duitsland.

Floramedia, Dümmen Orange, en Royal Lemkes hebben tezamen het Green Trend Report 2020-2021 gelanceerd. Deze tweede editie is het unieke resultaat van een bijzondere samenwerking waarin de drie bedrijven onderzoek, kunde en creativiteit hebben gebundeld om te inspireren tot anders denken en anders (samen) te werken.

Onze groene wereld ontwikkelt zich steeds sneller. Dat geldt ook voor ons dagelijks leven. Van een veranderde lifestyle tot turbulente gebeurtenissen waarvan we allemaal de invloed ondervinden. De uitdagingen en kansen voor de komende jaren dwingen ons ertoe andere, weloverwogen keuzes te maken. De beschikbaarheid en de kwaliteit van bloemen en planten alleen is niet meer genoeg om het verschil te maken in een concurrerende consumenten markt. Het Green Trend Report 2020-2021 laat zien hoe ‘nieuwe’ samenwerkingsvormen leiden tot het versterken van de unieke kwaliteiten van de drie bedrijven, wat resulteert in nieuwe inzichten en kansen.

 

 


← Vorige
Volgende →