De Monsterkamer

Glitches in time. Hogeschool van Amsterdam

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam kwamen samen met Bregitta Kramer naar De Monsterkamer om papier te vinden voor De International Student Guide Amsterdam 2018-2019.

De International Student Guide Amsterdam 2018-2019 met het thema Glitches in time is een gids gemaakt door studenten voor studenten. Het is een boek met veel informatie over Amsterdam en het helpt internationale studenten zich snel thuis voelen in een voor hen nieuwe omgeving. Ze kunnen in de gids allerlei zaken opzoeken, bijvoorbeeld heel praktisch “hoe werkt het openbaar vervoer?” en “waar kun je goedkoop eten?”, maar ook meer lezen over de geschiedenis van Amsterdam en kennis nemen van het huidige culturele aanbod.

Deze gids wordt uitgereikt aan alle internationale studenten van de UvA en de HvA in hun welkomstpakket bij aankomst in Nederland. Mediastudenten van de Hogeschool van Amsterdam, die zich specialiseren in het boekenvak en uitgeverij (minor Publishing) maken jaarlijks deze gids. Een deel van deze Publishing-studenten schrijft alle teksten, een deel doet het design, de lay out en maakt de foto’s en een aantal studenten verzorgt de boekproductie.


← Vorige
Volgende →