De Monsterkamer

Forces of Art. Perspectives from a Changing World. Lu Liang

Lu Liang van The Exercises kwamen langs in de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor Forces of Art. Perspectives from a Changing World.

Forces of Art onderzoekt de manier waarop kunstenaars, kunstwerken en culturele organisaties invloed hebben op mensen en hun sociale omgeving. Het onderzoekt hoe creatieve praktijken mensen in staat stelt hun eigen gemeenschap of omgeving te beïnvloeden. Het is een divers, meerstemmig compendium over de impact van kunst op het maatschappelijk middenveld. Forces of Art bevat een groot aantal essays en casestudies van over de hele wereld, van Centraal-Azië tot Meso- en Latijns-Amerika, van Afrika tot Centraal-Europa, en van Zuid-oost-Azië tot het Midden-Oosten. De drijvende kracht is de gedeelde zorg en verantwoordelijkheid voor cultuur en het welzijn van samenlevingen wereldwijd. Het boek daagt de lezer uit na te denken over wat de kracht en invloed van kunst kan zijn en stelt dat kunst meer is dan alleen esthetische representatie of handelswaar. In plaats daarvan roept het op om kunst te zien als een kracht die het vermogen heeft om te transformeren.

Lu Liang en The Exercises kwamen langs de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor Forces of Art. Lu Liang en The Exercises kwamen langs de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor Forces of Art. Lu Liang en The Exercises kwamen langs de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor Forces of Art.

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →