De Monsterkamer

Favela Máfia. Pouria Khojastehpay

Pouria Khojastehpay zocht in de database van De Monsterkamer naar papier voor het boek Favela Máfia.

Favela Máfia documenteert het gewelddadige leven van jonge Braziliaanse bendeleden die zowel lokaal als internationaal handelen in drugs en vuurwapens. De geportretteerde gangsters zijn lid van twee beruchte en rivaliserende criminele organisaties in Rio de Janeiro. Deze misdaadgroepen opereren onder een militaire commandostructuur, maar in plaats van een strikte hiërarchie te hebben, werken ze met onafhankelijke divisies om hun territorium sneller te vergroten.

Dit boek nodigt je uit om de sociale identiteit en het dagelijkse leven van jonge drugsbende leden in Rio de Janeiro te observeren door middel van foto’s die ze zelf hebben geschoten en gedeeld op social media tussen mei 2017 en november 2020.

Pouria Khojastehpay kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Favela Máfia. Favela Máfia documenteert ... Pouria Khojastehpay kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Favela Máfia. Favela Máfia documenteert ...Pouria Khojastehpay kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Favela Máfia. Favela Máfia documenteert ...

Pouria Khojastehpay

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →