De Monsterkamer

Eat a chili. Jan Rosseel

Ontwerper Jan Rosseel kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Eat a Chili, het debuut van kunstenaar Wei Weng.

Ontwerper Jan Rosseel kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Eat a Chili.

Eat a Chili is het debuut van internationaal kunstenaar Wei Weng dat ze in samenwerking maakte met Jan Rosseel. Het is een hybride boek dat zich beweegt tussen een sci-fi kortverhaal en een visueel dagboek. Een verhaal opgesteld in twee talen en leesbaar in twee richtingen. De culturele clash van de kunstenaar wordt eigenzinnig in beeld gebracht door een serie dubbel belichte foto’s die een reis tussen verschillende werelden verbeeldt. Invloeden tussen Oost en West zijn zichtbaar in de materiaal en kleurkeuze van dit compacte boek, een ode aan de stationsroman.

Ontwerper Jan Rosseel kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Eat a Chili, het debuut van kunstenaar Wei Weng.Ontwerper Jan Rosseel kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Eat a Chili, het debuut van kunstenaar Wei Weng. Ontwerper Jan Rosseel kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Eat a Chili, het debuut van kunstenaar Wei Weng.


← Vorige
Volgende →