De Monsterkamer

DP6: De zintuigen/The senses.
Silvia Jaunsolo

Ontwerper Silvia Jaunsolo (Jaunsolo Communications) kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek DP6 21 – De zintuigen / The senses.

Kerngedachte in de architectuur van DP6 architectuurstudio is dat de ruimte waarin je je bevindt invloed heeft op je gevoel, je psyche. Onbewust of bewust ervaar je de lichtval, de akoestiek van een ruimte, de lucht die je inademt en ruikt.

DP6: ‘De aandachtige beleving door de zintuigen, het echte zien, horen, ruiken, voelen en proeven tot in de details, zien wij als waardevol. Het 21e jaarboek van DP6 heeft daarom een nieuwe vormgeving en inhoud gekregen. Vanuit onze intuïtie hebben we bij de beleving door de verschillende zintuigen beelden gekozen van ons werk. Het zijn visuele beelden, maar we hopen dat je door te kijken, kunt zien, horen, ruiken, proeven, voelen, en genieten.’

Ontwerper Silvia Jaunsolo kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek DP6 21 - De zintuigen / The senses. Ontwerper Silvia Jaunsolo kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek DP6 21 - De zintuigen / The senses. Ontwerper Silvia Jaunsolo kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek DP6 21 - De zintuigen / The senses. Ontwerper Silvia Jaunsolo kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek DP6 21 - De zintuigen / The senses. Ontwerper Silvia Jaunsolo kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek DP6 21 - De zintuigen / The senses.Ontwerper Silvia Jaunsolo kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek DP6 21 - De zintuigen / The senses.

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →