De Monsterkamer

DESSO Human Fascination sample box. Vandejong

Nina Couvert van Vandejong Creative Agency kwam naar De Monsterkamer om een covermateriaal uit te zoeken voor de Human Fascination tapijtcollectie van DESSO. De doos bevat 3 tapijtsamples met bijbehorende catalogi voor de 2019 collectie van Tarkett.

Human Fascination is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie van Tarkett en eert niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de kwetsbaarheid ervan.

Stap op massieve rotsen met de Breccia-collectie, verdwaal in een bloemenveld met Flores, verwonder je over een berg met de Granite-tapijttegels en leer van oude veldlijnen met de Arable-collectie.  De ontwerpfilosofie van Tarkett is gebaseerd op de circulaire economie en wij ontwikkelen vloeren met gezonde materialen die teruggewonnen en gerecycled kunnen worden en in nieuwe producten omgezet kunnen worden.

De producten bevatten onze 100% recyclebare EcoBase-achterkant, gemaakt van minimaal 75% gerecyclede kalk* van lokale drinkwaterbedrijven. Bovendien zijn alle producten gemaakt met ECONYL®, een 100% geregenereerd nylongaren gemaakt van gerecycled afvalmateriaal zoals afgedankte visnetten en tapijtgaren uit onze eigen Tarkett Refinity-fabriek.


← Vorige
Volgende →