De Monsterkamer

HUIG. Willem de Kooning Academie

Kristy den Dulk, Niels Hofsteenge, Juliet Ulehake en Babette Verhulst van de Willem de Kooning Academie kwamen naar De Monsterkamer om een papier uit te zoeken voor het magazine HUIG.

Ieder jaar publiceert de Rotterdamse Academie van Bouwkunst het inspirerende magazine HUIG. In HUIG laten we zien wat de Academie het afgelopen jaar heeft gedaan en presenteren we werk van onze studenten (Iktinos) en afstudeerwerk (Archiprix). Gastredacteuren worden uitgenodigd om te reflecteren op de projecten. Deze HUIG gaat over de toekomst van jonge architecten en stedenbouwkundige. Over de veranderende rol van de ontwerper, de onverminderde ambitie om in een continu veranderend speelveld steeds opnieuw na te denken over de positie die je inneemt binnen het vak en hoe we van betekenis kunnen zijn voor de samenleving. De naam HUIG verwijst naar de medeoprichter van de Academie Huig Maaskant.

De Monsterkamer - HUIG Juliet Uhelake De Monsterkamer - HUIG Juliet Uhelake De Monsterkamer - HUIG Juliet Uhelake De Monsterkamer - HUIG Juliet Uhelake De Monsterkamer - HUIG Juliet Uhelake

Juliet Ulehake
RAVB

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →