De Monsterkamer

De Biografie in psychoanalyse. Rolien van Mechelen

Rolien van Mechelen vroeg De Monsterkamer om papieradvies voor het binnenwerk van De Biografie in psychoanalyse.

Schrijvers en psychoanalytici ontmoeten elkaar in Literair Theater Perdu in hun liefde voor de biografie. Ze gaan met elkaar op zoek naar die sporen uit het verleden, die nog nagloeien in het heden. Werkwijze, uitgangspunten en overeenkomsten komen aan de orde. Verschillen worden niet geschuwd.
Het boek kan gezien worden als een mise-en-abîme, als een kijkdoos, een spiegelbeeld, zo u wilt een doolhof. Maar eigenlijk ziet u door dit alles heen vooral hoe unieke mensen hun bijzondere leven met min of meer moeite leefden en hoe ze niet te ontkomen lief en leed, soms onmachtig, trachten te delen.

Rolien van Mechelen kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek De biografie in psychoanalyse.Rolien van Mechelen kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek De biografie in psychoanalyse.Rolien van Mechelen kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek De biografie in psychoanalyse. Rolien van Mechelen kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek De biografie in psychoanalyse.

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →