De Monsterkamer

De Bibliotheek in 2019. Marjon Grendel

Ontwerper Marjon Grendel kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het jaarverslag van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken: De Bibliotheek in 2019.

In dit jaarverslag wordt een samenvatting gegeven van de activiteiten die de Noord Oost Brabantse Bibliotheken in 2019 hebben uitgevoerd. Ook wordt het belang van de Bibliotheek voor de samenleving onderstreept middels aansprekende quotes en beelden.

Om het jaarverslag toegankelijk te maken, voor met name de snelle lezer, is een uitslaander toegevoegd waarop facts staan plus een overzicht van de belangrijkste activiteiten. Van deze uitslaander is ook een map gemaakt waarin pr-materialen en notities gepresenteerd kunnen worden tijdens overleggen en bijeenkomsten met samenwerkingspartners.

In overleg met de opdrachtgever is gekozen is voor een ambachtelijke uitstraling (bindwijze, papier en preeg) waarin we met de waarden van nu, terug naar de basis gaan. Rustig, helder en tijdloos.

Ontwerper Marjon Grendel kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het jaarverslag van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Ontwerper Marjon Grendel kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het jaarverslag van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Ontwerper Marjon Grendel kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het jaarverslag van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Ontwerper Marjon Grendel kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het jaarverslag van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

Marjon Grendel, 2VORM

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →