De Monsterkamer

Bert Wagenaar van Kreveld: onder woorden. Sanne Beeren

Ontwerper Sanne Beeren kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Bert Wagenaar van Kreveld: onder woorden.

Bert Wagenaar van Krefeld (1968) publiceerde zijn eerste gedichten in 1986 in Vrij Nederland. Daarna volgden publicaties in verschillende andere literaire tijdschriften. In 2005 studeerde hij af aan de theateropleiding van Selma Susanna. Daarvoor zat hij op de Toneelschool van Amsterdam en behaalde hij het doctoraal Spaans aan de Universiteit van Amsterdam. Hij maakt een aantal solo voorstellingen waarmee hij in de kleinere theaters van Nederland optrad en op het internationale theaterfestival ACT’05 in Bilbao (Spanje). In deze bundel een selectie van teksten die tot nu toe van zijn hand kwamen en die soms ook deel uitmaken van zijn theatervoorstellingen. Zijn meest recente voorstelling heet Geen tijd om dood te gaan.

Ontwerper Sanne Beeren kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Bert Wagenaar van Krefeld: Onder woorden. Door Sanne Beeren.

Ontwerper Sanne Beeren kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Bert Wagenaar van Krefeld: Onder woorden. Door Sanne Beeren. Ontwerper Sanne Beeren kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Bert Wagenaar van Krefeld: Onder woorden. Door Sanne Beeren.

Ontwerper Sanne Beeren kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek Bert Wagenaar van Krefeld: Onder woorden. Door Sanne Beeren.


← Vorige
Volgende →