De Monsterkamer

Avant Arte. New Renaissance. Mendo

Joost Albronda van Mendo kwam naar De Monsterkamer om papier en een covermateriaal te zoeken voor het boek Avant Arte. New Renaissance.

New Renaissance is samengesteld door het online kunstplatform Avant Arte. Het in gelimiteerde oplage ontwikkelde boek neemt de lezer mee langs de creatieve ruimtes van 15 internationale kunstenaars. Deze nieuwe sterren van de kunstwereld, onder wie Thenjiwe Niki Nkosi, Daniel Arsham, Cai Guo-Qiang en Drift, tonen hun ateliers en werkplekken: de omgeving waar ze zowel in hun kracht staan als kwetsbaar zijn. Het boek bevat conversaties tussen Avant Arte en Hans Ulrich Obrist, Jefferson Hack en Diane von Fürstenberg.

Joost Albronda van Mendo kwam naar De Monsterkamer om papier en een drukker uit te zoeken voor het boek New Renaissance van Avant Arte. Joost Albronda van Mendo kwam naar De Monsterkamer om papier en een drukker uit te zoeken voor het boek New Renaissance van Avant Arte.Joost Albronda van Mendo kwam naar De Monsterkamer om papier en een drukker uit te zoeken voor het boek New Renaissance van Avant Arte.


← Vorige
Volgende →