De Monsterkamer

Auping met liefde. Studio&

Studio& kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor het lookbook van matrassen- en beddenmerk Auping.

Studio& koos voor een magazine achtige lay-out, zodat het boek toegankelijk zou zijn voor de lezer. De producten zijn gescheiden van de technische specificaties. De beddenpagina’s zijn luchtig en met speelse composities ontworpen.

Studio& kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor het lookbook van Auping. 

Bij bedden denk je aan zacht beddengoed waar je in wilt vallen en zo dachten wij weer aan zacht ongestreken papier voor zowel het omslag als het eerste katern. Auping besteedt veel aandacht aan de fotografie van hun producten en daarom wilden we de productpagina’s laten stralen op silk papier. Het Auping logo op de omslag is een blindpreeg, alsof je op bed valt en een ‘afdruk’ achterlaat.

Er wordt op dit moment ook een herfst/winter editie gemaakt.

Studio& kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor het lookbook van Auping.  Studio& kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor het lookbook van Auping.  Studio& kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor het lookbook van Auping.  Studio& kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor het lookbook van Auping. Studio& kwam naar De Monsterkamer om papier vinden voor het lookbook van Auping. Auping met liefde

Studio&

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →