De Monsterkamer

Appie Tomorrow. Rianne Petter

Rianne Petter kwam naar De Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het toekomstverkennende boek van Albert Heijn: Appie Tomorrow — Alle ingrediënten voor een beter leven in 2025. Ze vond hier papier met tomatenvezel, dit houdt verband met voedingsmiddelen, dus paste goed bij het thema van het boek.

In het boek gaat Albert Heijn in gesprek met het publiek en stakeholders over relevante maatschappelijke thema’s voor Nederland en voor de food retail industrie.

De foodretail staat op de drempel van een nieuw tijdperk. Het speelveld is enorm snel aan het veranderen, met nieuwe spelers, nieuwe technologieën en nieuwe concepten. Met het boek Appie Tomorrow presenteert Albert Heijn een toekomstverkenning van hoe op weg naar 2025 deze wereld gaat veranderen. In het boek worden zes thema’s belicht waarbij vooral buitenstaanders zoals trendwatchers, leveranciers, ondernemers, start-ups en professoren hun visie op geven en vrijuit nadenken over trends en ontwikkelingen. De thema’s zijn: Duurzame samenleving, In verbinding met de klant, Technologie en data, Werk van de toekomst, Voeding van de toekomst en Winkelen in de toekomst.

 


← Vorige
Volgende →