De Monsterkamer

33 vogels. Joost Krijnen

Beeldend kunstenaar Joost Krijnen kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek 33 Vogels.

33 Vogels toont een verzameling vogeltekeningen van kunstenaar Joost Krijnen. Alle tekeningen zijn gemaakt in 2020 en verbeelden vogels in heldere lijnen van kleurpotlood. Het ontwerp geeft de kijker het gevoel door een reeks originele tekeningen te bladeren. Daarom is het formaat van de publicatie hetzelfde als de tekeningen en is gezocht naar papier dat in structuur en kleur dicht in de buurt komt van het papier waar Krijnen mee werkt. Binnen de totale oplage van 150 heeft Krijnen in 15 boeken een originele tekening gemaakt.

Joost Krijnen kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek 33 Vogels. 33 Vogels toont een verzameling vogeltekeningen. Joost Krijnen kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek 33 Vogels. 33 Vogels toont een verzameling vogeltekeningen.

Joost Krijnen kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek 33 Vogels. 33 Vogels toont een verzameling vogeltekeningen.Joost Krijnen kwam naar de Monsterkamer om papier uit te zoeken voor het boek 33 Vogels. 33 Vogels toont een verzameling vogeltekeningen.

Voor meer drukvoorbeelden op dit papier, klik hier


← Vorige
Volgende →