De Monsterkamer

Persbericht: Print & Inspire op 22 november

Print & Inspire is hét event voor alle grafisch professionals van Nederland. En Drukwerkdeal.nl nodigt elke klant en iedere printprofessional uit om zich op 22 november in DeFabrique in Utrecht onder te dompelen in de toekomst van print, met sprekers, workshops en veel creativiteit.

print-inspire

Print verandert en daarmee de behoefte van klanten. Met welke producten en oplossingen gaan grafisch specialisten de markt verrassen in 2017 en verder? En waar vind je de meeste toegevoegde waarde? Dat zijn de belangrijkste onderwerpen van Print & Inspire op 22 november. Onder meer bestsellerauteur en marketingexpert Steven van Belleghem, neuropsycholoog Roderick Reichenbach van Braingeneers, Robbert Delfos (Graficus), Adobe Certified Expert Peter Villevoye en CEO van Drukwerkdeal.nl Haico Meijerink gaan gasten uitdagen en inspireren.

Bezoekers kunnen met workshops hun kennis over internetmarketingtactieken als zoekmachineoptimalisatie en online advertising bijspijkeren. En gedurende het hele event gunt Drukwerkdeal.nl zijn gasten een kijkje in de keuken: hoe werkt een drukkerij nou als superefficiënt e-commercebedrijf?

“De grafische industrie bruist,” zegt Martijn Jansen, commercieel directeur bij Drukwerkdeal.nl. “Als je ondernemers vraagt naar hun grootste uitdagingen, dan hoor je vaak: marketing en acquisitie. Grafici zijn ongelooflijk vindingrijke mensen die deze uitdagingen als geen ander adresseren. En natuurlijk helpen wij ze op 22 november graag een eindje verder op weg.”

Eerder dit jaar lanceerde Drukwerkdeal.nl een partnerprogramma voor grafische professionals. Naast volumekortingen geeft het partnerprogramma ook toegang tot een co-marketingformule. Martijn Jansen: “Een goede prijs is belangrijk, maar wat bij ons voorop staat is een duurzame investering in onze partners.”

Inschrijven voor Print & Inspire is gratis en kan via drukwerkdeal.nl/print-inspire