De Monsterkamer

Winter & CompanyDesigners en international brands hebben vertrouwen in WINTER & COMPANY. Voor covermaterialen die een maatstaf zijn in hun uiterlijke aspect en kwaliteit.

Creativiteit
Inspiratie is de sleutel tot creativiteit. Met hun unieke verscheidenheid aan materialen inspireert WINTER & COMPANY vooraanstaande design professionals en geeft hen voortdurend impulsen uit de wereld van covermaterialen.

Advies
Goede raad begint met luisteren. Door te luisteren speelt WINTER & COMPANY in op de vragen van hun klanten. Hierbij maken ze gebruik van hun materiaalkennis, lange ervaring en netwerk. Met als doel een tevreden klant.

Vertrouwen
Vertrouwen ontstaat door daden. WINTER & COMPANY staat garant voor constante kwaliteit en goede service. Dat bewijzen zij dagelijks als internationaal succesvolle groep, een Zwitsers familiebedrijf van de 4de generatie. Het Customer Serviceteam zit in Culemborg klaar om al je vragen te beantwoorden.

Service
De kracht van service. WINTER & COMPANY levert meer dan 1500 materialen uit voorraad. Samples zijn gratis en snel leverbaar. Ook voor kleine afnames kun je bij WINTER & COMPANY terecht.


Uitgelichte producten


Drukvoorbeelden

Herman Hertzberger
Ville de Calais
Hearings: a Reader. Polyphonic Worlds: Justice as Medium
WISH / Wonen in het stadshart
230 Meter Kaas
In need of... Graduation 2016 Design Academy


← Vorige
Volgende →