De Monsterkamer

FedrigoniSinds de oprichting in 1888 heeft Fedrigoni zich gespecialiseerd in een gamma van de meest uiteenlopende papiersoorten geschikt voor offset- en digitale druktechnieken. Hoewel dit de kern van het bedrijf blijft, creëert Fedrigoni voortdurend nieuwe papierprocessen en technologieën die voldoen aan de steeds veranderende esthetische en technische eisen van de markt. Door nauw samen te werken met klanten, creëert Fedrigoni speciaal aangepaste papierproducten samen met de 2500 standaardartikelen die altijd op voorraad zijn.

Papier
Het gamma van Fedrigoni loopt uiteen van ongestreken tot gestreken papier, van witte tinten tot een grote variëteit aan gekleurde soorten, vanaf 70 gram tot de zwaarste soorten in 700 gram, van egale tot embossed papiersoorten met bijpassende enveloppen, het is allemaal verkrijgbaar onder één dak.

Service

Dankzij een geavanceerd logistiek systeem dat profiteert van 11 magazijnen in Italië en 2 magazijnen in de Benelux, bouwt Fedrigoni sterke relaties met klanten en biedt deze diensten op maat, met zeer snelle doorlooptijden. Sampleboeken en papiersamples zijn gratis en binnen 24u leverbaar. Ook niet onbelangrijk, bij Fedrigoni heb je de mogelijkheid om papier af te nemen vanaf 1 vel.


Uitgelichte producten


Drukvoorbeelden

Pulp
De bloemen van Jan Siebelink
De Nationale Opera 50 jaar


← Vorige
Volgende →