De Monsterkamer

Papiernieuws #5

In deze nieuwsbrief:
– Nieuwe Arctic Paper design collecties
– Colorplan, niet alleen papier en karton
– Distinction® – uw nieuwe huisstijlkwaliteit van Papyrus!
– Igepa presenteert Ordonnans, Magno Volume en EOS 2.0
– James Cropper neemt een hapje uit de voedselverpakkings industrie

Arctic Paper brengt een nieuwe Munken Design en Arctic Volume collectie uit

arctic_paper_design_collection

5d3be4d2-3997-43fb-b004-7dd209c3e593

De nieuwe collectie bevat de vier tinten en twee oppervlakken van het ongestreken Munken Design assortiment en de drie tinten van de Arctic Volume reeks.

Het ontwerp is van designbureau Juno uit Hamburg. Zij creëerden een object dat een antwoord biedt op de vraag van deze moderne tijd : “Wat speelt zich af op het raakvlak van onze oude tactiele wereld met de nieuwe digitale wereld?”

Wil je de nieuwe Arctic Paper designcollectie ontvangen?
Kom dan op woensdag 30 november of donderdag 1 december tussen 13.30 en 16.00 u. naar De Monsterkamer.
Jan van Eerd staat er voor je klaar met raad en daad.

Breng ook je oude Munken en Arctic swatches mee, wij recycleren ze tot een supermooie blocnote die je meteen kan meenemen.

Meer informatie over de nieuwe collectie


Colorplan: niet alleen papier en karton

colorplanenvelop2

14e1806f-1c6a-4383-9a47-1d845ba7ebfe

Colorplan staat bekend om zijn 50 kleuren van 100 tot en met 700 gram en de 25 persingen. Sinds jaar en dag levert Colorplan ook al enveloppen in alle kleuren op 110 x 220 mm en C6 formaat. Sinds kort is het assortiment uitgebreid met C5 en C4 enveloppen en een vierkante versie van 155 mm.

De C6, C5 en DL enveloppen zijn verkrijgbaar in alle 50 kleuren vanaf 50 stuks. De C4 en vierkante envelop worden ook geleverd vanaf 50 stuks, maar dan in een beperkter aantal kleuren.

Veel enveloppen kunnen ook nog voorzien worden van één van de persingen. Make Thought in London maakte een mooie uitklapper met de verschillende maten en sluitingen.

Vraag hier de gratis enveloppen waaier aan


Distinction® – uw nieuwe huisstijlkwaliteit van Papyrus!

distinction-afbeelding-hr

5e0c2dd9-0235-48bc-a7dc-1aff16ca2d23

Distinction®, een premium stijlvol kwaliteitspapier, verovert de markt opnieuw om u te helpen om u te onderscheiden op het hoogste niveau zonder toegevingen te doen op de prijs. Distinction® overtreft de andere kwaliteiten met haar betere prijs-kwaliteitverhouding.

Als u vandaag al huisstijlpapier gebruikt zullen de oppervlakken en tinten van Distinction® u niet onbekend voorkomen, ze lijken op deze die u al gebruikt. Hierdoor stapt u eenvoudiger over op Distinction®. Ook voor applicaties die buiten het klassieke toepassingsveld van de huisstijlen vallen – covers, brochures, jaarrapporten en mailings – zal Distinction® de juiste keuze zijn.

Het assortiment bestaat uit vijf tinten en drie verschillende oppervlakken. Een uitgebreid assortiment enveloppen maakt de huisstijl compleet.

Bekijk hier een overzicht van  Distinction® 


Igepa presenteert Ordonnans, Magno Volume en EOS 2.0

igepa

7dd95649-399d-409c-a62b-afd8a04f3dfb

De Ordonnans is de bode van een officier die tot taak heeft, mededelingen, documenten, brieven, rapporten e.d. door te geven. Een treffende naam voor een hoogwaardige witte enveloppenlijn in een zeer breed assortiment. Ordonnans wordt gekenmerkt door een stijlvolle snit met een lichtgrijze binnendruk. Ordonnans vormt een ideale combinatie met Soporset Premium Preprint papier en samen inzetbaar voor alle tactiele communicatie binnen een Corporate Identity.

Magno Volume is het nieuwe, ultiem gestreken opdikkend papier met de look and feel van een ongestreken papier. Met Magno Volume kun je rekenen op een mat volumepapier met optimale bulk en stijfheid in een reeks gramgewichten van 90-300 g/m².

EOS is een zuiver houtvrij ongestreken papier met een opdikking van 2.0. De prachtige offwhite tint zorgt voor een levendige beeldweergave, optimale leesbaarheid en een zeer authentiek papiergevoel. EOS 2.0 is beschikbaar in 90, 100 en 120 g/m².

Meer informatie over Ordonnans, Magno Volume en/of EOS


James Cropper neemt een hapje uit de voedselverpakkings industrie

dolcelicious-chocolate-boxes1000

cropper

Het nieuwe DOLCELICIOUS voedselcontact papier zou best eens hét ontbrekende ingrediënt voor voedselverpakkingen kunnen zijn.

DOLCELICIOUS is een luxe range gekleurd en tactiel voedselcontact papier, verkrijgbaar in 11 opvallende kleuren om echt verbetering te brengen in de voedsel packaging ervaring.

Van gewaagde, heldere kleuren tot subtiele, natuurlijke tinten, zo veelzijdig is voedselcontact papier nog nooit geweest. Er is ook een selectie van texturen om uit te kiezen, of het nu zacht, glanzend of metallic is – wat meer is: James Cropper’s team van papier experts kan ook samen met u een ‘tailor made’ product ontwikkelen om de verpakking van uw merk te verrijken.

Meer informatie of monsteraanvraag