De Monsterkamer

Papieradvies

Iedereen die iets in oplage wil produceren kan op afspraak langskomen in onze studio in Amsterdam voor gratis papieradvies. Hier vind je actuele papiercollecties van meer dan 20 papierleveranciers die partner zijn van De Monsterkamer.

We helpen je graag met het vinden van het juiste papier of covermateriaal voor een project. Ook kun je bedrukte voorbeelden bekijken van de drukkerijen, binders en lithografen die hier hun werk tonen. Na afloop van het advies vragen we A4 samples voor je op bij de leverancier, die worden toegestuurd per post.

Maak een afspraak

 


Aangepaste openingstijden
Wegens het Coronavirus ontvangen we op dit moment geen bezoek, maar geven we papieradvies per email of tijdens het telefonisch spreekuur dagelijks tussen 14.00 en 17.00 u. We kunnen ook samples laten toesturen. Dus schroom niet en bel of mail ons als je vragen hebt! Tevens is het mogelijk via onze online database papier te zoeken, drukvoorbeelden te bekijken en samples op te vragen.


Het advies is gratis
We ontvangen graag een drukvoorbeeld als tegenprestatie voor het gratis advies. Een selectie publiceren we op onze site bij projecten en in onze online bibliotheek van drukvoorbeelden.

Vragen? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen.

De Monsterkamer
KNSM-Laan 231
1019 LC Amsterdam
T: +31 (0)20-6204213
M: +31 (0)6-22719840
info@monsterkamer.nl