De Monsterkamer

Nieuw collectieboek Zanders EFALIN

Zanders Efalin is sterk, laat zich uitstekend bedrukken (offset, foliedruk, etc.) en verwerken (stansen, pregen etc.). Het is vuil- en vochtafstotend en wordt voor de meest uiteenlopende toepassingen ingezet. Bijvoorbeeld als bandmateriaal en schutvel in de boekproductie en als omslagmateriaal in de klein kartonnage. Zelfs tassen worden van Efalin gemaakt!

Om alle kleuren, persingen en specials te tonen, is een geheel nieuw collectieboek geproduceerd. De range telt maar liefst 32 kleuren waarvan 11 nieuwe kleuren, één nieuwe persing en een zestal bijzondere ‘specials’. Met behulp van het complete overzicht kan snel en gemakkelijk een keuze gemaakt worden uit de vele mogelijkheden die er zijn. Buiten de standaard kleuren en persingen kan Efalin uiteraard in iedere gewenste kleur en persing (op aanvraag) geleverd worden.

Efalin, met een gramgewicht van 120 g/m², wordt geleverd in vellen (70 x 102 cm, BL) en rollen 100 m x 102 cm. De gehele range is FSC gecertificeerd: SGS-COC-006872 – mixed credit.

Het nieuwe Efalin collectieboek kan worden opgevraagd bij Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V. per mail: info@jwb-ceka.nl, of via de site www.jwb-ceka.nl.