De Monsterkamer

Masterclass “Perfect zeefdrukken & spelen’

Als opvolger van de succesvolle masterclass ‘zeefdrukken met Harmen Liemburg’ van afgelopen zomer, organiseert Nieuweklasse nu samen met het Amsterdams Grafisch Atelier (AGA) de masterclass ‘Perfect zeefdrukken & spelen’ met Michiel Schuurman en Suzanne Caerteling.

In deze masterclass wordt vooral in de praktijk geleerd tijdens een intensief zeefdrukweekend, zaterdag 26 en zondag 27 mei. Zaterdag 12 mei is er een bijeenkomst  als voorbereiding en met uitgebreide uitleg. Tien deelnemers gaan, o.l.v. Michiel Schuurman en Suzanne Caerteling, werken vanuit twee strategieën: zeer precies drukken ‘voor/met controlefreaks’ vs. ‘spelenderwijs’ het drukwerk opbouwen.

Er worden A4-kaarten gedrukt. Aan het eind van de masterclass krijgt iedereen een pakket van de bijzondere kaarten mee naar huis. De materiaalkosten, koffie, thee, lunch en versnaperingen zijn in de prijs inbegrepen. De masterclass kost 600 euro.

Startende ontwerpers die als zelfstandig ondernemer werken en studenten krijgen 25% korting! De masterclass kost dan slechts 450 euro.

Meer informatie: www.nieuweklasse.org
Aanmelden: info@nieuweklasse.org / 06 – 557 63 989