De Monsterkamer

Igepa faciliteert catwalkshow MLY. Catwalkshow in papiermagazijn

Foto: Cath Hermans

Op vrijdag 9 maart presenteerde modeontwerpster Emily Hermans de nieuwe wintercollectie ‘Clouded’  aan de media en andere genodigden. Dit gebeurde bij Igepa in Tiel, tijdens een ‘Fashion Food Demo Show’.

Igepa gaf voor de gelegenheid ook een nieuw promotieboekje uit met een overzicht van alle modecollecties die Emily Hermans tussen 2006 en 2012 heeft ontworpen. Dit promotieboekje is gedrukt op Profibulk 1.1 het nieuwe gestreken opdikkende papier van Igepa. Ruim 300 bezoekers woonden het Igepa Event 02 bij. Na de catwalkshow presenteerde o.a. grafisch ontwerper René Knip, Kunstenaar Bram Hermens en sign- en displayspecialist Ruben van Raam zich. Ruben liet de mensen zien hoe je met speciale folie je interieur een nieuwe uitstraling kan geven.

2D & 3D-printing
Zelf demonstreerde Igepa tijdens het evenement de laatste ontwikkelingen op het gebied van papier, sign & display, 2D en 3D-printing. 3D-printtechnologie is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Als leverancier van Objet 3D-printers liet Igepa zien wat je er op dit moment allemaal mee kunt doen. Tevens stond er een grootformaatprinter van Epson. Hierop werden direct na de show groot formaat  foto’s geprint die door de aanwezige fotograven werden geschoten.