De Monsterkamer

Bedrijfspresentaties Deze activiteit is voorbij

We’re here! – You’re invited! Presentatie Specials® van Papyrus

Benieuwd naar de limited edition Specials®-boekjes van Papyrus? Even bijpraten, informeren naar nieuwe mogelijkheden, vragen om advies? Geen probleem!
Graag nodigt Papyrus je uit om je op 11 juni de limited edition van de nieuwe Specials®-boekjes te overhandigen.

 

 • Datum: 11/06/2015
 • Tijd: 16:00 - 19:30
 • Locatie: De Monsterkamer
 • Sprekers: Trudie Brandse (Papyrus), Fabienne Bruyninckx (Bruyninckx designers)
 • Kosten: Gratis

Papyrus verwelkomt je graag om 16.00 uur in De Monsterkamer waar we je vanaf 16.30 uur alles vertellen over Specials®: What’s new, what’s old, maar ook what else; wat kun je verwachten het aankomend jaar aan nieuwe papierkwaliteiten en limited editions?
Aansluitend geven wij graag het woord aan onze inspirerende gastspreekster: Fabienne Bruyninckx, grafisch en industrieel ontwerpster bij Bruyninckx designers. Zij zal de studie van haar bureau naar de impact van kleur op de mens en zijn levenswijze delen en haar jarenlange ervaring met professionele onderbouwing van kleurperceptie toelichten.Swatchbooks2015_Specials1

Aanmelden kan via Joyce Beumer: joyce.beumer@papyrus.com of Trudie Brandse: trudie.brandse@papyrus.com. Geef hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in.

Swatchbook-2

Over Specials®
Specials® is het Papyrus merk voor een zorgvuldig geselecteerd, maar zeer uitgebreid assortiment van klassieke en vernieuwende creatieve papieren. Het assortiment bestaat uit vellen, digitale formaten en bijbehorende enveloppen. Bekende merken van de meest toonaangevende papierproducenten in Europa kunnen worden gevonden in het Specials® assortiment.

De papierkwaliteiten in het Specials® assortiment zijn zo uniek met hun oppervlakken, structuren, kleuren en speciale effecten, dat ze iedere boodschap ondersteunen, zelfs als er niets op wordt bedrukt. Met Specials® kunnen zowel ontwerpers als drukkers hun werk versterken met papier dat de ogen streelt, het gevoel prikkelt en de waarnemer fascineert. Het wekt nieuwsgierigheid, inspireert creativiteit en onthult passie. Specials® finest paper is pure emotie.

Tot Specials® behoren: Original Gmund, Distinction, Plike®, Natural Evolution, Gmund Cotton, Majestic, Gmund 925, Gmund Action, Cromàtico® en Fuego®.

De papiercollectie  van Papyrus
De Papyrus papiercollectie – ontwikkeld om je dag wat makkelijker te maken en veel meer inspirerend. Ja, we hebben onze papiercollectie speciaal ontworpen voor één persoon: jou. De zorgvuldig ontworpen collectie is gemaakt om al je papierbeslissingen minder tijdrovend, effectiever en echt inspirerend te maken. De collectie is gloednieuw en volledig  voorzien van de laatste kwaliteiten en technieken. Tevens beschikt deze over handige hulpmiddelen die je ondersteunen bij je zoektocht naar de beste papieroplossingen voor je klanten. De collectie bestaat uit twee boxen (om gemakkelijk mee te kunnen nemen) voorbedrukte en niet-voorbedrukte stalen, een colour guide en een printability guide met daarin verschillende afwerk-technieken. Heb je nog geen papiercollectie? Neem contact op met Trudie Brandse: trudie.brandse@papyrus.com of bekijk de collectie virtueel: www.papyrus-collection.com.

Over Papyrus
Papyrus, met een netto omzet van 1.604 miljoen euro in 2013 is een Europese marktleider op het gebied van papier, facilitaire dienstverlening en industriële verpakkingen. Het bedrijf is met zijn circa 2.000 werknemers in 20 landen aanwezig over heel Europa. Papyrus ondersteunt meer dan 68.000 klanten door het leveren van efficiëntie-verhogende producten en diensten die bijdragen tot de succesvolle ontwikkeling van grafische en office-bedrijven. Dankzij een rijke en lange traditie,  kennis en kunde, leveren van kwaliteitsproducten, hoog service niveau en betrouwbare logistieke oplossingen blijft Papyrus vooruitstrevend. Papyrus hoofdkantoor is gevestigd in Göteborg, Zweden.

Supporting you is niet alleen onze missie, – het is onze passie. Wij gaan veel verder dan het gebruikelijke! En laten creatieve visies werkelijkheid worden. Wat maakt Papyrus bijzonder? Het begint bij het aanbieden van bijzondere en mooie papierkwaliteiten, die beschikbaar zijn, wanneer je ze nodig hebt. Met Papyrus krijg je één enkele, handige bron voor een breed scala producten van verschillende leveranciers en ook van onze eigen merken. Bij Papyrus houden wij ons actief bezig met papierspecialiteiten. Papierkwaliteiten die werkelijk de essentie van de gewenste uitstraling weergeven van het project. Maar dit is slechts het begin. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten graag met innovatieve diensten en vooral kennis, expertise en inspiratie.

Aanmelden
Aanmelden voor 11 juni kan via Joyce Beumer: joyce.beumer@papyrus.com of Trudie Brandse: trudie.brandse@papyrus.com. Geef hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in.

  Programma

 • 16:00 Informeel samenzijn in De Monsterkamer
 • 16:30 Verzamelen in presentatiezaal Stayokay Timorplein 21
 • 16:45 Presentatie Specials® & Limited Edition Specials® boekjes door Trudie Brandse
 • 17:30 Impact van kleur op de mens en zijn levenswijze door Fabienne Bruyninckx
 • 18:30 Hapje en drankje en uitdelen van de limited editions van Specials® in De Monsterkamer
 • 19:30 Einde


Fotoverslag