De Monsterkamer

Deze activiteit is voorbij

Laat je verrassen door witte inkt en spotvernis

  • Datum: 20/06/2014
  • Tijd: 13:00 - 17:00
  • Locatie: De Monsterkamer

d&b grafische techniek nodigt je van harte uit om kennis te maken met hun revolutionaire A3-printer, de OKI ES9541. Deze printer kan naast de gebruikelijke CMYK-proceskleuren nog een vijfde kleur, wit of transparant (spotvernis) printen.

Op 20 juni staat deze machine in De Monsterkamer. Onder het genot van een hapje en een drankje demonstreren we aan de hand van jouw eigen ontwerp wat er mogelijk is op het gebied van digitaal printen met een vijfde kleur. Het drukwerk mag je meenemen.

_MG_1076

De OKI ES9541 is sterk in het verwerken van diverse formaten en papiersoorten. Dit geeft letterlijk meer ‘glans’ aan grafische uitingen en dat levert direct meerwaarde op. Zelfs minuscule lettertypen zoals in beveiligd drukwerk, worden door deze verbluffende printer zeer scherp geprint.

oki

Wil je ook een proefdruk laten maken met witte inkt of met een spotvernis? Ga de uitdaging aan en stuur je ontwerp naar d&b grafische techniek. Het bestand in A3 of A4 kun je tot 16 juni sturen naar Adrie Gaarenstroom (adrie@denb.nl). Technische specificaties kun je bij hem opvragen.

d&b grafische techniek is leverancier van een totaalpakket aan producten en diensten op het gebied van hoogwaardig kleurenprintwerk. Daarnaast leveren zij een uitgekiend pakket producten en diensten, waarmee je in staat bent om ‘digitaal drukwerk’ in eigen beheer te verzorgen. Apparatuur mag geen tonnen kosten en moet qua werkruimte binnen 2 m2 operationeel kunnen zijn. Printwerk moet in alle gevallen probleemloos kunnen worden vervaardigd. In één bewerking tweezijdig geprint, op papier of karton; voorzien van een perforatie; gevouwen of als complete boekjes met een nietje in de rug. En natuurlijk mag ook het printen op afwijkende papierformaten geen probleem vormen. d&b grafische techniek is expert op het gebied van colormanagement en verzorgt trainingen op het gebied van beeldbewerking. Meer informatie: www.denb.nl

_MG_1061

    Programma

  • 13:00 Ontvangst in De Monsterkamer
  • 13:30 Doorlopende presentatie d&b grafische techniek, printen van jouw eigen ontwerp