De Monsterkamer

Deze activiteit is voorbij

De Broeikas, open dag in muzyQ

  • Datum: 08/09/2013
  • Tijd: 14:00 - 18:00
  • Locatie: De Monsterkamer

Programma-Broeikas-20131

Vandaag wordt bij muzyQ op feestelijke wijze de opening van het nieuwe culturele- en educatieve seizoen gevierd. Er is een uitgebreid en gevarieerd programma op verschillende locaties binnen het pand, dat door een lint van informatiekramen met elkaar wordt verbonden.

De Monsterkamer houdt open huis en is op de informatiemarkt aanwezig met een stand. Een goede gelegenheid om kennis te maken met De Monsterkamer en de sfeer te proeven in dit fascinerende gebouw!

Het programma van muzyQ begint met een showcase Taiko drumming. Daarna gaan we op het buitenpodium verder met optredens van Corocantoro; het zonnigste koor van Nederland, The Gimps; twee onschuldige meisjes met de ranzigste liedjes, de Cottonclub; een echte dansband waarmee we teruggaan naar de jaren ’30 en ’40, Mindloss; alternative/stonerrock uit Amsterdam, Bag Juice Reggae; authentieke dub sound, en Stopcontact; psychedelic electro-rock.

In het Atelier zijn er ‘stemworkshops’ te vinden van o.a. Johanna Maassen en Maroesjka Vermolen, speelt Armando Cairo jazz composities van o.a. Archie Shepp, Clifford Jordan en Thelonious Monk, en kan er een openbare repetitie bijgewoond worden van het musicalgezelschap Rumoer.

Daarnaast organiseert Stendhal Productions i.s.m. muzyQ en Buma Jr. wederom de muzyQ recordings, een video-battle voor aanstormend muziektalent. Hiermee wordt een platform gecreëerd waar artiesten zich kunnen voorstellen aan een breed publiek.

Neem verder een kijkje op de informatiemarkt, proef een heerlijk biertje bij de stand van Brouwerij Zeeburg en leer het gebouw nog beter kennen tijdens een van onze rondleidingen.

Tot vanmiddag!