De Monsterkamer

Deze activiteit is voorbij

Opening nieuwe locatie

  • Datum: 04/09/2014
  • Tijd: 17:00 - 20:00
  • Locatie: De Monsterkamer

Never a dull moment! De Monsterkamer is deze zomer verhuisd. Op 4 september is iedereen van harte uitgenodigd de nieuwe locatie te komen bekijken. Het adres per 1 augustus 2014:

De Monsterkamer
Timorplein 47 (bij Studio/K)
1094 CC Amsterdam

Het nieuwe kantoor bevindt zich in een voormalige ambachtsschool, in hetzelfde pand als Studio/K, een culturele hotspot met een bioscoop, club en café-restaurant. Ook jeugdherberg Stayokay zit in hetzelfde gebouw.

_MG_2564 copy

Het nieuwe onderkomen van De Monsterkamer: Timorplein 47

Reden van verhuizing
De verhuizing uit muzyQ was niet vrijwillig. De vorige verhuurder Muziekmakerscentrum Amsterdam Exploitatie b.v. (muzyQ) is onlangs failliet gegaan en de nieuwe exploitant Jan ‘t Hoen van Astoria Vastgoed vroeg een onrealistisch hoge huur, waardoor we gedwongen werden het pand hals over kop per 1 augustus te verlaten.
Net op tijd vonden we een geschikte nieuwe ruimte en op 30 juli zijn we verhuisd. Het was een groot geluk dat Amanda Wessels van PaperlinX voorstelde een vrachtauto met chauffeur ter beschikking te stellen. Ook heeft Jan van Eerd van Arctic Paper uit eigen beweging aangeboden te helpen. We zijn enorm dankbaar dat deze mensen zich voor De Monsterkamer hebben ingezet en precies op het juiste moment op de juiste plaats hebben geboden wat nodig was. Ook veel dank aan Hella de Groot, Hendrik-Jan Hunneman en Ilya Rabinovich, vrienden die hebben geholpen met verhuizen.

image001

Martin Trampe, chauffeur van PaperlinX

image002

Jan van Eerd, papieradviseur bij Arctic Paper

Aanmelden voor dit event is niet nodig, je kunt binnenlopen tussen 17.00 u. en 20.oo u. Na afloop kan wie dat wil mee dineren in studio/K (op eigen kosten).
Tot 4 september!