De Monsterkamer

Drukwerkdeal.nl betovert alle zintuigen op de Grafische Vakbeurs 2015

[PERSBERICHT]

Zien, voelen, horen, ruiken. En zelfs proeven: print is zoveel meer dan een beetje inkt op papier. Beleef Drukwerkdeal.nl op de Grafische Vakbeurs zoals je dat niet eerder deed. Op 10, 11 en 12 maart slaan we in de Evenementhal Gorinchem geen zintuig over.

de-grootste-online-drukkerij-op-de-grafische-vakbeurs_preview

Innovatie is het thema van de Grafische Vakbeurs. En als er iemand geïnteresseerd is in innovatie in de grafische industrie, dan is het Drukwerkdeal.nl wel.

Ons CMYK-gekleurde hart
Inkt loopt in CMYK door onze aderen. Appels bestellen we in eenheden van 300 gram per vel. En onder onze kleding hebben we snijtekens langs de randjes. Onze passie voor print gaat ver. Natuurlijk omdat wij print het mooiste product ter wereld vinden. Maar vooral omdat print voldoet in een universele basisbehoefte: communiceren. Die passie delen we met jou op onze stand.

Monsterlijke ervaring
Je bereikt je doelen door je boodschap op jouw doelgroep over te brengen. Print draagt die boodschap, de hele wereld over. En Drukwerkdeal.nl giet jouw boodschap in elke denkbare vorm. Drukwerk beroert elk zintuig. Met ogen, oren, vingertoppen, neus en zelfs je tong beleef jij wat wij te bieden hebben op onze 160 vierkante meter grote beursstand. We beloven je een monsterlijke ervaring!

Gratis kaarten
Dus kom naar onze stand op de Grafische Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem en maak kennis met de duizend-en-één manieren waarop print jouw boodschap overbrengt. Beleef de magie van Drukwerkdeal.nl. En laat je verrassen door onze monsterlijke stand. Gratis kaarten bestel je hier: www.evenementenhal.nl/grafischsign-go