De Monsterkamer

Convertible Solutions: Fold´N Go en Extra Thick Solutions

Convertible Solutions levert papier aan de drukkerij, voorzien van alle nodige perforaties, stansvormen en kleefmiddelen. Zo kan de afwerking (bijvoorbeeld van mailings) na het drukken volledig binnenshuis plaatsvinden, zonder extra apparatuur of dure afwerking. Het papier hoeft alleen bedrukt, gesneden en eventueel gevouwen te worden en de lijm geactiveerd d.m.v. druksealing. Ook de hoeveelheid afval (door afwerkfouten) vermindert drastisch, zeker bij gepersonaliseerde printopdrachten is de herdruk een omslachtig proces. Zo bespaar je tijd en kosten die verbonden zijn aan de traditionele afwerkmethoden voor kleine en grote oplages.

Dankzij de superieure prestaties van deze innovatieve technologie, vergroten uw concurrentievoordeel en winst. Ons assortiment “Fold´N Go” biedt een grote waaier aan volledige zelfsluitende mailings.

1

Dankzij ons innovatief papier “Multiloft”, een bijzonder ongestreken en voorgelijmd papier van 325 gsm, krijgt het drukken een nieuwe en ongekende dimensie.

De buitenste vellen zijn aan de binnenkant voorzien van bindlijm. Eens de bedrukking klaar is, kan u het eindproduct samenstellen en kiezen tussen een of meerdere binnenlagen (voorzien van bindlijm aan beide kanten) in verschillende kleuren. Na het samenstellen van de lagen wordt het drukwerk gesneden en door de druk van de drukbalk wordt de lijm geactiveerd en het eindproduct gesealed.

Multiloft is een sandwichproduct waarbij je zelf de de samenstelling en het aantal laagjes bepaalt, om zo een eindproduct van 650, 975, 1300 gsm (of meer!) te krijgen.

3

Het eindproduct is een origineel, dik karton met desgewenst een gekleurde tussenlaag…
een subtiel detail met groot effect.

Multiloft heeft een discrete maar heel luxueuze uitstraling en is daardoor perfect voor gelegenheidsdrukwerk, uitnodigingen, menu’s, post-, bedank-, trouw-, geboorte-, visitekaartjes enz.

4

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.convertiblesolutions.com of bij onze partner www.igepa.nl

Multiloft, je moet het gezien hebben om het te geloven…

5

Door Boris Cosyn